Erektil dysfunktion – Vad du behöver veta – Drugs.com Saker att veta innan du köper

Erektil dysfunktion - Vad du behöver veta - Drugs.com Saker att veta innan du köper

En person vars ED har en tydlig psykologisk orsak borde få sexterapirådgivning innan någon form av påträngande behandlingar eftersträvas. Minskade hormonnivåer kan spela en plikt vid ED. Hormonal agentersättning i form av topikala geler, krämer, prickar, injektioner och pellets används endast efter medicinsk professionell analys. Vilka är kirurgiska terapival för erektil dysfunktion (ED)? Spränga penisproteser tandimplanteras under poliklinisk kirurgisk behandling.

Användningen av en protes skyddar peniskänsla, orgasm och klimax för de flesta killar. Det vanligaste penile tandimplantatet innehåller ett par uppblåsbara cyndriska rör som kirurgiskt implanteras i erektionskamrarna i penis. Cylindrarna är fästa med rör till en reservoar av vätska under de nedre magmuskulära vävnaderna och till en pump inuti pungen.

Detta gör att penis kommer att bli upprätt. När den är uppblåst gör protesen penisen tät och tjock, vilket är extremt likt en helt naturlig erektion. En penisprotes förändrar inte känslan på penishuden eller en killes förmåga att få orgasm eller ejakulera. Genom att trycka på en tömningsventil ansluten till pumpen återförs vätskan till tanken, vilket återställer penis till ett slappt tillstånd.

Andra individer kommer inte att kunna säga att en man har en uppblåsbar penisprotes. Svårigheter att följa kirurgi är inte vanliga, men inkluderar till stor del infektion såväl som mekaniska verktygsfel. Cirka 95 % av penisimplantatoperationer är effektiva för att generera erektioner som tillåter män att ha sexrelaterat samlag. Dessutom visar uppsättningar av individuella frågor att köpa kamagra utan recept upp till 90 % av killar som faktiskt har genomgått penisimplantat uppger att de skulle välja operationen igen, och generella nöjdhetsbetyg är högre än de som rapporterats av män som använder tandmedicin eller penisbehandling.

Ändå kanske andra orsaker inte går att undvika. En mängd olika undersökningar rekommenderar nu ett samband mellan ED och även övervikt, högt kolesterol, högt blodtryck, diabetesproblem och hjärtproblem. Listan nedan kan hjälpa till att stoppa ED eller öka problemet om det för närvarande finns: Ät en hälsosam och balanserad kostplan. En diet som begränsar intaget av mättat fett samt består av flera delar av frukt, grönsaker och fullkorn kan gynna män med ED.

Högt kolesterol kan hårdna, förtränga eller blockera artärerna (ateroskleros) som orsakar penis. Män kan sänka kolesterolet med dietplan, träning och även medicin. Håll en hälsosam vikt. Träna konsekvent. Rutinmässig träning kan minska risken för ED. Välj träningspass som du trivs med och som kommer att göra en vanlig del av din dag.

Rådfråga din läkare innan du påbörjar någon form av träningsprogram. Hantera Vad ska jag göra om jag har problem med att få/bevara erektion? Om du misstänker att du har erektil dysfunktion, kontakta din läkare eller urolog. Han eller hon kan utföra undersökningar för att ta reda på vad som utlöser dina besvär och hänvisa dig till en professionell vid behov.

Täcker försäkringsskyddet behandling av erektil sjukdom (ED)? Försäkringsskydd för ED beror på vilken typ av behandling som rekommenderas och om din försäkring täcker sexuella störningar över huvud taget. Prata med ditt försäkringsbolag för att fastställa om alternativet du funderar på kommer att täckas. Resurser Ladda ner vår kostnadsfria terapiöversikt.

ED-behandlingar, icke-invasiva behandlingar försöker man vanligtvis initialt. Många av de mest kända behandlingarna för ED jobb väl och är riskfria. Ändå hjälper det att fråga din leverantör av hälsovårdstjänster angående negativa effekter som kan bli följden av varje alternativ: Tandläkemedel eller tabletter som erkänns som fosfodiesteras typ 5-prevention rekommenderas vanligtvis i USA

Author: Genesis Ray